Om oss

Donovan Goosen er ein PGA utdanna golfprofesjonell med over 20 års erfaring i golbransjen. Han har jobba med golferene på alle nivå, frå nybegynnar til tourspelar.

Ved bruk av V1 Pro svinganalyse og Flightscope radarmålar blir golfsvingen og kølledata målt for å gi deg beste golfinstruksjon og kølletilpasning mogeleg.

Sidan 2006 har Donovan drevet golfbutikken på Sunnfjord Golfklubb i eigen regi, ein god del år som medlem i Golfstore-kjede. I 2015 tok Donovan den nyoppretta stilling som Sportsleg Leiar i Ålesund Golfklubb der han har hatt ansvar for både instruksjon og det heile sportsleg satsing i klubben. Slutten av 2016 valgt Donovan å seie opp stilling i Ålesund for å satse på butikkdrift på Sunnfjord Golfklubb igjen.

I 2018 fikk Donovan ein super tilbod frå Fana Golfklubb i Bergen å ta over som Head Pro og Sportsleg Leiar i klubben. Der har han vore sidan men han driver framleis butikken på Sunnfjord med eit bra utvalg.

Arnar Helgheim og Odd Anders Vie er “single-figure” golfspelarar med bra erfaring i golfbutikken. Begge er veldig aktiv medlemmar i Sunnfjord Golfklubb med ein brennande engasjement, som ofre sine fritid til å hjelpe til i butikken.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s